söndag

frukostgrodanälmhultIKEAmatmysloppisfyndfotostädningTACOSmysisoffanjulmustpia- där har ni min söndag!
Vi började dagen på ikea med massa shoppande. Köpte det mesta som man gör. Ljus, servetter, skålar, kavel, lite julsaker (MYS) och andra nödvändiga grejen :) Efter det åkte vi till ett antikställe som vi hittade i Älmhult med massa och då menar jag MASSA fina grejer. Hittade en jättefin gammal julgransbelysning från osram med jättevacker gammal kartong. Julkänsla på hög nivå! Köpte även ett jultomte ljus och en nötknäppare. Vi är redo för julen nu!
När vi kom hem så blev det TACOS, så underbart! Vet inte när jag åt det senast så det satt fint. Nu väntar jag bara på att vi ska åka och hämta Pia, Tommys mamma, som kommer till oss och hälsar på en stund (läs: tills torsdag :). Det ska bli så himla mysigt att ses igen. Var ju senast i sommras. Hoppas eran söndag varit lika fin som min. Puss
(PS. Jag försöker ha mellanrum i texten men det verkar inte funka. Något är knas. Någon som vet vad det kan vara?)

HALLOWEEN!

Som lovat så kommer här lite bilder från en helt awsome kvälll!

trick or treat!

mimare blev det, fler bilder kommer imorgon. Nu ska jag sova.
Kvällen igår var lätt bästa på mycket länge!

TGIF

Igår var en jävlig dag.. jag var väldigt sjuk & trött, seg & tråkig, vädret var inte det bästa, åh. helt enkelt sämst. Låg typ på soffan hela dagen bara och vilade upp mig. Men idag är det fredag och jag känner mig faktiskt piggare måste jag säga. Just nu svetttas jag som om jag skulle ha feber men jag tror det beror på att jag har en fet tjock morgonrock på mig. IALLAFALL, ikväll är det halloween party och jag vet fortfarande inte vad jag ska vara riktigt. Grejen är att jag har typ 4 olika utklädnader jag skulle kunna vara, det gäller bara att bedstämma sig vilket inte är min starka sida. beslutsångest till tusen!
Men om jag mot förmodan lyckas bestämma mig så kommer ni självklart få se mig, kanske innan vi drar tillomed ;). Nu tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan börja diska lite medans brunchrapporten strömmar ut från radion. Sedan sticka ner på stan och faktiskt bestämma kläder!

säljer lite skor

som ni ser i inlägget nedanför så är det dags för lite skor att lämna mig och hitta någon annan. Säljer dom pga att det inte finns plats för dom helt enkelt. Jätte fina tycker jag :). Allt fint annars med er? Jag mår fint bara jääävligt snorig i näsan idag. Blir så trött på det!
Var ju i Karlskrona hela hela dagen idag och hängde med vännerna. Alltid så jävla underbart :). Det lyckades bli nästan hela gänget också vilket var väldigt nice. Fick även äta min älskade ceasarsallad från 3G, PRÖVA DEN NI SOM INTE ÄTIT :).
Tänkte faktiskt att jag bara skulle chilla framför tvn nu.. är jättetrött! God natt på er och glöm inte checka in skorna!

T-day!


Hur är det med er? jag mår mycket bättre idag och är mycket piggare. peppa peppa så blir jag pigg tills helgen då fest, mys & jobb är planerat. Inte roligt att gå runt förkyld då inte. Jag provade till och med att träna lite här hemma, lite situps och armhävningar.. gick förvånandsvärt bra! Nu ska vi snart ner till Tommys skola och skriva ut några av hans viktiga uppgifter.
På återseende!

JUSTE.. imorgon blir det Karlskrona♥ för hela slanten!

HEJ TJOLAHOPP!

mondayy.. mår ni bra? jag är fort så jeffla seg och trött i min kropp med lite täpptanäsan. Har bara chillat hela dagen. Det enda ansträngande jag gjort är att diska upp vår disk, så lite duktig har jag varit ändå. Hoppas hoppas hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan komma ut på en promenad också. Hade tänkt gå en runda idag egenltigen men kom inte ut, det blåååååser och är kallt :(.

annars så ska vi bara storhandla idag och laga något gott hoppas jag! Nu längtar jag bara efter att min fina ska komma hem så vi kan mysa! ♥

täpptanäsan

har jobbat röven av mig idag med förkyldning i kroppen. så nu sitter jag här utslagen i soffan och tuggar tuggummi.. finns inget på tvn och känner hur rastlösheten smyger sig på. dags att hitta på något dock inte alltför ansträngande, tjo!

godmorgon!

Sitter i köket och ska fixa och trixa med mitt the. Skulle krama ut den sista "thekryddan" och vad händer då? Jo, hela jävla koppen med asvarmt vatten spills över mig. KUL. inte alls men inte ska vi deppa för det inte. haha. Det blir kanske lite värre om ni visste att jag brände mig på ugnen rätt rejält i söndags och igår så slog jag i huvudet i byrån när jag och tommy busade så DET gjorde verkligen svinont. Inte mina dagar dehär kanske. Ikväll blir det fest för Sara så jag ska fokusera på det nu! Ner på stan en runda och fixa present :). hörs!

bildkavalkad!


Det var dom!

Bara för att ni fick höra om min förra helg så ska ni nu få lite bilder från förrförra ;). Kanske jag kan komma ikapp till denna helgen, vi får se!



Bästa på länge!

hallåj på er! Läget?
Allt fint här borta. Sitter i soffan och chillar järnet framför "halv åtta hos mig" med mac hos mig ;). Förbereder mig för den kommande helgen. Det blir en såkallad partyhelg! I morgon blir det party hos Felicia med alla karlshamnsfolken och efter det kåren skulle jag tro, kanske mingel.. Kommer bli lyckat det!
På lördagen sedan är det partybig hos min finaste Josefine med alla girlsen. Detta ska bli så jääävla roligt & det kommer bli epicepicepic! längtar som f-n nu faktiskt. Meeen samtidigt längtar jag till söndag då det bara blir jag & hjärtat för mys rakt igenom. ouh, detta kommer bli en sådan jävla nice helg. Bästa är också att det är min första L E D I G A helg på fem veckor. WHEEEEY (Y)

tjena på din mitt bena!

Idag har jag haft mina fina vänner Josefine & Johanna på besök. Vi satt ute i det fina höstvädret och snackade massa strunt. Jättemycket trevligt :). Dessutom så fick fina Noomi leka modell och jag fotograf idag. Det var jätteroligt iaf och bilderna blev skitbra! Noomi är Josefines syster amstaff, superfin är hon. Kan nog lägga upp någon bild senare i veckan! Nu ska jag fortsätta kolla på "Felix stör en ingenjör". Btw så hade han gärna fått störa mig, så cool snubbe!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


känner mig lite udda


pinsamt jävla kär i dig!

den svenska björnstammen- kärlekens matadorer

regn regn regn

idag har det regnar hela dagen. ändå gick vi på stan och fixade lite ärenden :). nu är jag superseg men ska träna om en kvart, ses!

HEJ HEJ HEJ!

nu ska jag springa iväg och möta min vän fridus & hennes lille oliver som ska komma på besök idag! Det ska bli jätte mysigt! Det blir lite fik på stan & sedan promenad hem hit för att fika på mina fina kanelbullar & annat mys! Sknt att vädret är fint men kallt ute också, kanske man skulle göra varmchoklad sen när man kommer hem? btw, nyklippt & glad! ;)

goodnightsleep

nu hörrni, efter att ha kollar runt lite på adlibris och läst mina bloggar så tror jag det är dags att hoppa i säng och sova. Det bästa är att tommy redan ligger där och sovmyser så nu kan man gosa in sig riktigt och bara somna jätte snabbt och tryggt! Sov så sött denna härliga måndagnatt/tisdagmorgon (om några timmar iaf ;P)

bakdag!

Idag har jag gjort mummabullar (kanelbullens dag idag) och duschat. Bullarna blev supergoda & jag har redan ätit tvåstycken! Får väl se dom som min middag eller nått. hehe. Nu ska jag strax bege mig till jobbet och slutar kvart över tolv, längtar redan hem. haha. BUT, mooooney!
(hade inget pärlsocker hemma)

Goooodmorgon!

Idag så har vi detta på agendan:
- DUSCHA!
- Köpa ingredienser till en kycklingsallad&vin.
(till min & Johannas myskväll imorgon)
- Jobbbbbba, (16.15-00.15)
jaaa, det var väl det hela det. Inte så mycket. Men det är något och det är alltid bra. Det känns alltid segare att jobba kvällen om man inte har gjort något på dagen innan, kanske låter konstigt men då känns det som om man inte har utnyttjat hela dagen riktigt. Det kommer mycket jobb nu, vilket jag gillar. Det blir jobb lördag-tisdag och sedan helgen som kommer. Så cashen rullllar in! Har ni sovit gott föresten? :)
Här får ni en inblick i hur jag kan se ut på morgonen!
(mitt morgonhumör är det värsta ;)

sleepless in K-harbour!

faaaaaa-an, jag kan inte somna alls. Mina ögon är inte ens trötta. Hatar dessa nätter då det inte funkar. Och hungrig är jag också vilket inte bidrar.. Har suttit nu i någon timme och fixat lite här på bloggen. Header och lite annat. Är inte jätte nöjd men får fortsätta mer imorgon för nu börjar jag få ont i ryggen (haha, vadå gammal) så nu ska jag kissa, se om det finns någon liten matbit och sedan försöka sova. God Natt, och hoppas ni sover sött redan :)

RSS 2.0