Det är dags för julemys!


hje


friday, I'm in love!

regn regn regn. Idag regnar det.. och vi ska gå till stan/systemet och handla hem lite glögg och annat juledricka inför lördag då det vankas julbak/mys. Längtar redan efter smaken efter glögg tillsammans med lussebullar. Man kan ju hoppas på att det faller lite snö utanför fönstret samtidigt. Det hade ju gjort hela kvällen för mig! Men idag regnar det och vi ska gå. Skönt med frisk luft kan man ju tycka iaf. Nu ska jag duscha och sedan ska vi bege oss. Idag blir det kalejs för Sanna och Linn :). Det ska bli skoj!
påtal om vintern så får ni en sommarbild

"Harry Potter has come to Hogwarts"

Harry Potter var så jävla bäst! Kan del två komma nu?! Eller kan någon köpa sista boken till mig tack. SÅ bra att jag inte ville att den skulle ta slut, aldrig. Bästa filmen av dom alla. Säkerligen för att den hände mycket och att det inte var samma gamla vanliga stuff på slottet och allt. aej, SE DEN!
okey.. nog om Potter. Idag har jag legat i soffan hemma hos Josse och bara umgåtts. mys. Vi glodde på Mia & Klara som är så jävla underbara. Sedan kollade vi på den otroligt långa filmen "Storm of the century" av Stephen King som varade i FYRA! timmar. Dom hade faktiskt kunnat klippa bort hälften för det var bara onödiga scener men nu har den blivit sedd iaf. Tack för mig. Nu ska jag mysa med hjärtat!

dålig på det hära....

jag vet att jag är superdåligt på att skriva. helgen har varit helt full det är därför jag inte lyckats skriva. Vi skyller på det, fast jag tror det är sant. Det har varit disneyfest för Natta som var awsome! Bakis häng med twilight filmerna hemma hos oss och sedan farsdagsmys hemma hos pappa & mama i Lyckaby! Kanonhelg som får fem av fem trisslotter ;).
IDAG VANKAS DET HARRY POTTER! Nu ska vi äntligen få se näst sista filmen. herregud. Jag har inte en aning om vad som händer för jag har då inte läst sista boken. my gawd vad jag är taggad! Har dragit alla filmer nu från början denna veckan så jag är riktigt inne på att. Kommer dock bli konstigt och tråkigt när sista filmen slutar. Inga mer Potter filmer/böcker liksom. Man har ju alltid haft någon film att se fram emot. aja, ikväll kör vi iaf 23.30.. Kommer bli najs!
(bild från i fredags, lånad av Robin Hood)

här sys det och fixas inför den stundande disneyfesten ikväll!


20th b-day party!

Min kompis Nathalie fyllde 20år igår och ska nu ha lite kalas på lördag. Med disneytema. Det kommer bli så jävla roligt. Jag hoppas bara alla går in för detta helt nu. Det måste dom, kom igen peeps! Nu är bara frågan vad man ska vara? Jag och Josse satt och klurade lite igår och kom nog fram till rätt bra karaktärer iaf. Vi har typ tre olika förslag. Så jag hoppas det kommer lösa sig. haha. Har också världens bästa karaktär till Tommy om han bestämmer sig för att följa med, vilket jag hoppas!
idag då.
Idag ska jag handla, möjligen diska och kanske börja titta på alla Harry Potter-filmerna igen för att, vad blir det.. sjuan, har ju premiär på onsdag nästa vecka. Måste ses! Hörs senare! Krrrram

josefine olin

Idag ska jag leka hela dagen med min fina vän Josse! Hon är just nu påväg till mig från Karlskrona med CEAASARSALLAD också. Så underbart! wie, vad jag längtar nu. Är skit hungrig också. haha. Vad har ni för er idag?
KK RRRRR AAAM!

söndag

trött, seg och längtar efter sängen!
efter ett litet kort arbetspass så ska jag nog sova nu.
ska hem och bara lägga mig i sängen och nörda lite.
ett mobilspel som jag bara inte kan sluta spela, ni vet hur det är.
bubble burst!

hej hej, tjena tjena på din mittbena!

jag får köra med att "tvinga" fram ett hopp mellan mina rader.
shift-enter.
förstår ni, det funkar iaf!
Eller tydligen inte. -an-itta-elvete med! Är det ingen som vet vad felet kan vara? inte jättefarligt kanske men så drygt. Jag har verkligen shift-enter:rat nu men det funkar inte iaf. åh! Det här gjorde inte min dag. Ska tänka på att jag har fixat jättefint i min garderob nu (läs: fixat bland kläderna). Det är lite kvar. Men det kommer imorgon eller någon annan dag. Har lite ont i ryggen nu känner jag. Ska gå och kolla lite tv med svärmor också. mkt mys! Ha en fin dag så hörs vi sedan..
KARLSKRONA IMORGON♥

RSS 2.0