Hey hey hey!

Hur mår ni idag? Jag mår okey. Är bara seg i huvudet. Lite trött. haha. Hade sjukt kul igår! Vi var ett gäng tjejer hos Rebecca igår och sedan drog vi till kåren. Dansade järnet där borta. Alltid lika underbart. Så jag är helnöjd. Bilder kan ni få se lite senare om ni vill. Nu ska jag bara kolla tv och chilla. Ikväll blir det grattismys för hjärtat! Ska laga massa mat till honom. Menyn får ni veta sen, vill inte spoila för honom. Ha en fin lördag!

partyfredag!


all in tonight peeps!

geek

Friday, I'm in love!


fridddddday

hemma från träningen nu. Så jävla skönt att vara färdig för dagen. Har till och med lyckats få i mig en kopp kaffe till så nu väntar bara duschen. Idag körde jag 40min kondition och då tufft. Det är det enda som hjälper en att känna sig nöjd och verkligen känna att det gav något. Gärna spurta i slutet så man knappt orkar. Då jävlar är det skönt! Sedan blev det lite gym med. Måste verkligen bli starkare i mage och armar. haha. Herregud så svag jag är där.

Nöjd som attan är jag iaf. Det är ju trots fredag så det är svårt att inte vara nöjd. hihi. Nu blir det dusch och sedan staden en runda. Ha en fin dag! Kramkram


ge mig sensommarkväll & halvlångthår!

Uppe med tuppen!

Godmorgon! Idag är det fredag och jag är lite trött. Men glad ändå. Ska snart kila iväg till gymmet. Tänkte gå en lång långpromenad idag, känner inte riktigt för att springa idag på bandet. Det blir rätt drygt och långtråkigt. Är bara så sugen på att springa ute och riktigt långt. Gud så jag längtar till våren.

Ska kila ner på stan efter och tjacka present till min broder och min systerdotter. Annars är det inte så mycket bestämt. Är sugen på lite fest men ändå så inte. Jag vet inte. Får helt enkelt se vad som sker senare idag. Det är HELG & det kan vi vara glada för!


egotrip


HEY! Känner mig alldeles sprudlig fast ändå inte. Solen lyser vilket gör mig sprudlande glad men sedan ser jag termometern och snön och det drar ner mig lite. Så, haha, ligger väl på normalt humör just nu! Vet ni vad jag hade velat göra precis nu? Tagit på mig mina sneakers och rullat upp byxorna en aning till anklarna och tagit på mig en hood & tischa och bara gått ut i den 15 PLUSgradiga vädret och chillat järnet på en solig grön gräsplätt. Fyfan säger jag bara. Hur underbart?

Handla på coop

godmorgon på er! Har ni sovit gott? Här sitter jag i soffan och funderar stark på att gå och handla det vi behöver till lördagens finmiddag. Har inte något bättre för mig förens vid 12.10 så varför inte utnyttja tiden liksom. hehe. Det blir inte mycket som behövs men lite smågrejer blir det ändå. Ska även baka någon slagscitron kaka till söndag då det är släktkalas. Några tips på citronkakor?

Älskling 21år

sådärja, nu har jag fixat klart med älsklingen födelsedagspresent till söndag. Det är då han fyller år och det vankas kalas och grejer! Ska bli riktigt kul och mysigt. Vi ska ha en liten finmiddag vi på lördag för att fira lite extra. Har då inte bestämt om han ska få presenterna då eller på söndag. Men det blir nästan roligare att ge på söndagmorgonen som det ska vara! hehe. Wie, är supernöjd faktiskt. Jag bara hoppas han kommer gilla det. Nu ska vi kika film. Hörs imorgon, godnatt.


städ&trän-dag



Det är det enda jag gjort idag. Tränade lite i förmiddags och ska snart iväg på ett bodyjam pass med Louise vid sex. hm. Ska bli mycket roligt fast jag är så himla seg av någon anledning idag. Har iaf också diskat upp hela vår disk (var rätt mycket) så jag kan ju vara jäkligt nöjd när jag slappar i soffan ikväll iaf. Som jag förövrigt redan längtar efter!


Jag och min fina!


Jag bjuder er på en bild på mig och min fina älskling tagen i söndags. Imorgon ska jag först gå upp i rimlig tid vilket jag lovat mig själv. Sedan ska jag ta mig till gymmet för att springa i 40min (som jag också ha lovat mig själv att göra i stort sett varje dag) så jag kan gå ner dom där jävla sista 5kg. Måste tagga nu redan alltså. Men maskinen hjälper mig framåt. Boys II men är fan mitt "jävla anama" album. Funkar varje gång! Gottnatt, nu blir det snart sängen.

Busy day!

Hejsan på er! Herregud har varit jättedålig på att blogga nu ju. men det har hänt så mycket idag hela tiden så har inte riktigt hunnit. Kom hem för en stund sen från en hiphopklass som jag och felicia ska börja på, antagligen. Ska bli jätteroligt! Men så detta är min första lugna stund hemma idag. Har inte ens hunnit gå igenom mitt "blogg" bokmärke med alla bloggar jag läser. Så jag har iaf något roligt för mig. hehe. Vad läser ni för bloggar? Om ni läser någon najs så tveka inte att tipsa, jag älskar bra bloggar! krram

Karlskrona


Idag var vi i Karlskrona och hälsade på. Bland annat så gosade jag med denna godbiten! Annars så hann jag träffa hela tjejgänget, Jennifer och MAMMA&PAPPA. Alltid lika mysigt att komma till Karlskrona. Nu ska jag umgås med min bästa vän Josefine som valde att hänga med oss hem. Det blir filmkväll! Dawn of the dead.

I love rock and roll


från söndagspromenaden idag innan. Filmen var förövrigt bra men knappt så mycket mer. Kanske hade lite för höga förhoppningar. Nu ska vi snart sova. Imorgon ska vi upp tidigt och träna sedan bär det av till
älskade KARLSKRONA! Vi hörs imorgon, sov gott.

the runaways


Denna filmen, Pepsimax, popcorn och läkerol ska underhålla min söndagkväll!
förresten, checka Dakota Fannings skönsnygga skor då.

secondhand fynd!

Igår var vi på 34:an och kollade lite. Bland annat så hittade Tommy denna kameran för 50:- som visade sig vara ett riktigt klipp. Den är från 70-talet någonting men objektivet är i klass med dagens fortfarande och de finns vissa sidor som säljer den för runt 1500:- Alltså var detta ett riktigt bra kap. Imorgon ska ni få se vad jag hittade!

Tommy ♥


Idag ska jag bara göra ingenting. Bara njuta av en helt ledig söndag med älskling!

(kommerintepånågoncatchigrubrik)

HEJ! dum som jag kan vara ibland så glömde jag ju kameran igår. Så inga bilder betyder att jag får skriva desto mer. haha. Hade verkligen en jättefin kväll igår som började med bowling. Vi tjejer vann såklart! wihu. Sedan drog vi oss hemåt till Veronica och Johannes för lite mat, spel, öl massa snack och skratt. Over all en helt kanon lördag som jag inte hade velat spenderat på annat vis.

Kvällens mat blev då honungs&sweetchili marinerad fläskfilé med hemmagjord potatissallad och en sallad till det. Ungsbakade rödbetor med HANDPLOCKAT flingsalt blev det också. Alltså hallå, egenplockat flingsalt, vem har det liksom? Jo, Joannes och Veronica. Avis på den. Och gott som tusan var det verkligen. Idag äter vi resterna :).

Men slut var det inte där. Fina Veronica hade gjort oss en liten efterrätt. Pannacotta med vitchoklad. Superdupermegaman god! Jag tog jordgubbar till den och dom andra tog hallon/blåbär. mmm


finlördag.


vi förbereder maten lite för ikväll. Just nu kokar potatisen och fläskfilen ligger i marinad.
Men så springer vi ner till tvätten ibland också. Den får ju inte glömmas. Ska snart hoppa
in i duchen för att fina till mig lite. Detta kommer bli en fin dag! Ölen är redan på kylning och
jag är taggad till tusen! Puss på er.
Ölen

Sommar Karlshamn Maskinen Längst fram.. LOVE!


afasi

pand-a-licious

Hej, jag heter Sara och jag är ledig hela helgen. Tack för det! Fyfan vad skönt det ska bli och vad skönt det var att komma hem. Hade så ont i mina ben där sista timmen. haha. Just nu sitter jag bara i soffan med datorn i knäet och lyssnar mig in mot lördagsnatten. Vad jag njuter. Trött men så jävla nöjd.

Imorgon väntas det först ett yoga pass på morgonen och sedan lite stan-mys med hjärtat. En runda till 34:an (secondhand :) och ett pitstop på systemet sedan är vi redo för lördagens bravader. Det blir bowling & mat med Johannes och Veronica! WHEY. Så sjukt nice det kommer bli alltså. Först bowling, tjejerna mot killarna, såklart! Och efter det så blir det fläskfilé med egengjord potatissallad och en grönsallad på det. longing for food.


pssst.. om ni inte har lyssnat in Tim Berg- bromance så gör det.
alltså bara bromance och inte seek. Detta blir den instrumentala och så så skön.

skönfredag!

hej på er alla godingar! Idaag är det fredag och jag är glad. Har nästan precis ätit frukost. Sent tänker ni? nej, var uppe vid halv tio men sprang till gymmet direkt. Så det är därför jag äter nu. Skönare att äta efter allt slit tycker jag + att man riskerar inte att få håll.

Idag då, då ska jag jobba. Börjar kvart över fyra och slutar lite efter tolv. SÅ, det är iaf mindre än tolv timmar tills jag tar helg och det ska bli så jävla skönt. Har inte haft en ledig helg nu på 3 helger. Kanske inte är så mycket men det ska bli skönt iaf! hih. nej nu hörrni ska jag fortsätta att chilla! Här kommer två bilder från i sommras när vi såg Karlskrona bandet Royal Republic på sailet. Njut som attan nu






jossebossefining


Som jag saknar dig, fina duktiga snygga happy salmon!

slut som en..


HEJ! har ätit precis och känner mig helt slut. Kanske matkoma? eller så har det med att jag körde ett spinningpass idag på gymmet! (skitroligt fast tufft som fan. Ska absolut köra det igen) Men det gäller bara att piggna till för snart kommer Edita hit för en klippning. Topparna tror jag det var vilket ska bli kul!

Ikväll blir det bara chill tv film mys pepsimax tuggummi! längtar

solen solen solen

nyår, 10-11

Här skiner solen som bara den. Har precis kommit hem från träningen och ska hoppa in i duschen. Sedan blir det en dag på stan med min fina. Vi ska bla kolla på intersport, kupan & bara glida runt i det soliga vädret :). Ha en fin dag. btw, checka denna videon, K L O C K R E N!

Adrian lux - strawberry







(här skulle videon legat men eftersom blogg.se väljer att krångla lite för mig idag så kan ni kanske youtube:a den själv. Grymt bra låt iaf!)











daeh-ypeels

Lös den då! HAH.

kom hem från jobbet för en halvtimme sedan och inväntar bara john blund just nu. Idag gick jag hem från jobbet. Det är inte så långt men inte så jätte rolig väg (läs: läskig väg-flicka gick ensam) så jag vet inte om jag ska gå mer när jag slutar så sent. hehe. meeeeeeeeeeeeeeeen, nu orkar jag inte mer. Ska kila på tosan och sedan hoppa i säng. Nighty night sleepy-heads!

mer köpenhamn

jag älskar översta bilden!

new design

nytt nytt nytt och jag älskar det! Gör ni? :) Nu får vi bara hoppas att det löser sig med bildproblemet.
Har skrivit till blogg.se och förklarat. Håll tummarna för mig! Ikväll blir det jobb, btw. M O N E Y !

c ♥ p e n h a g e n

25-28/11-2010







fina fina Köpenhamn. Så underbart det var!
bästa fotograf är finaste Tommy Sähl


buy me bullets


tillbaka?

long time no see. Kanske är tillbaka, vi får väl se. Om jag inte stör mig FÖR mycket på att bloggen är så jävla ful och att den är lite dryg. Love to hate! Köpt gymkort har jag gjort så vi får väl se om det blir något resultat snart. Annars så glider livet på som vanligt. Ha det så fint där ute.. .
UPDATE: orkar inte fixa med designen nu, palla palla...

RSS 2.0