nu mår jag!

nytränad, ny dator & nyköpt nektarin :) - nu fattas bara min gamla älskling ;). haha.
Passet gick bra i övrigt förutom att jag näästan kom försent. Det var jätte skönt att komma igång igen så nu ska jag köra ofta. Runt 3-4 dagar i veckan är lagom och orkar jag inte med något pass så jäklar blir det löpning. Dom hade något pass på måndagar som kallas cross, där sprang man i skogen med en ledare då. Det verkade roligt och eftersom jag är en rätt erfaren löpare (måste jag kunna erkänna ;) så hade det varit roligt att pröva. Nu ska jag bara ta det jäävligt lugnt & vänta på hjärtat så vi kan duscha, sedan blir det mys i soffan :). Ha en fin torsdagskväll!

macbook Pro 13.3

Idag har det hänt en stor grej i mitt liv. En jätte jätte jätte .. okey, nu överdrev jag jätte mycket.. Jag fick hem min Macbook Pro 13.3" idag som jag beställde i söndags. Det var det hela men jag är jävligt nöjd måste jag säga. Det tog ett tag att bestämma mig men efter att ha suttit på Tommys nu i ett halvår ungefär så är jag fast.
Annars idag så gick vi lite på stan och jag är faktiskt klar med en julklapp redan. Känns riktigt skönt att börja redan nu så blir det inte sådan hets senare vid julhelgerna. På tal om julhelger så är jag riktigt sugen på jul nu. Här "dunkas" lite julsånger redan nu ibland men jag längtar riktigt till slutet av november- början på december när det börjar bli lite mörkt ute men snön ligger på marken och lyser upp sådär lagom bra. Så sitter man inne med filt om sig och pysslar med julsaker som ska upp i lägenheten samtidigt som man har pepparkaksbak i köket och julmusik på härlig volym så det hörs i hela rummet som är upplyst av en massa ljus. GUD, vad jag längtar!
back to reality, nu får det snart bli mat, idag soppa, för senare är det träning som gäller. Tänkte börja på friskis här i karlshamn. Den som vill får gärna följa med :)

Tjena på er!

Här är jag, Sara och nu ska jag blogga om mitt liv här i en liten stad som brukar kallas karlshamn! Hoppas ni kommer gilla det!

RSS 2.0